Badeferie med barn i Coral Sea Waterworld – bo i et vannland

Coral Sea Waterworld | Amisol
02 apr
2020

Drømmer du om neste ferietur? Det er lov å planlegge, og hvis du er på jakt etter drømmeferien for familier, så har vi stedet for deg. Hva med å bo i et vannland? Coral Sea Waterworld er et eventyrlig hotell for familier, og her finner du det meste, for liten og for stor.

Hotell med badeland | Amisol

Bilde: Coral Sea Waterworld har et eget badeland med et fantastisk utvalg vannsklier

Hotell med et stort vannlekeland

Det er ulike typer sydenreiser, og de som reiser med barn har nok andre behov enn en god bok ved bassengkanten. Coral Sea Waterworld er noe så gøy som et kombinert hotell og vannland, tilrettelagt for en morsom og aktiv ferie. Gjester på hotellet kan boltre seg med fantastisk morsomme vannsklier, basseng og nærhet til både strand og et sentrum i Nabq.

Bassengene passer til barn i alle aldre, og dere kommer til å ha det morsomt i dagevis her.  La deg imponere over samlingen av vannsklier. De minste vil  kose seg i barneområdet, mens eldre barn kan boltre seg i det store anlegget. Her kommer det til å kile i magen!

Hotellet har også barneklubb som har ekstra fokus på at de yngste gjestene skal trives, og et luksuriøst spa for de voksne.

Velg mellom flere flotte spisesteder

Hvis det er varmt så er det ekstra viktig å passe på at barna får i seg væske. Ta en pause ved en av barene eller på et lunsjsted, og kjøl dere ned med noe godt å drikke. Her får du også tak i ferskt bakverk eller ulike typer snacks.

Lurer du på temperaturene i Sharm el Sheikh? Les alt du trenger å vite her.

Alle foreldre vet at mat på “P”; pasta, pizza, pølse og pannekaker ikke er feil, og med italiensk restaurant på hotellområdet er det hvertfall enkelt å få tak i både pasta og pizza til middag.

Det er også flere andre restauranter på hotellområdet, og du kan velge mellom en lekker buffet-restaurant, asiatisk, en egen lunsjrestaurant og ulike barer.

Planlegg morgendagens eventyr mens du nyter et måltid med panoramautsikten til Rødehavet. Vi lover deg at det er vakkert.

Ta en snorkletur i krystallklart vann

Rødehavet er kjent for å være egnet for dykking og snorkling, med rikt dyreliv. Hotellet ligger rett ved en 400 meter bred sandstrand. Stranden er langgrunn, og vannet er krystallklart. Ta med snorkleutstyret, og kos dere med å oppdage tropiske fisker. Hotellet har et eget dykkesenter, og låner ut snorkleutstyr.

Unn deg en spaopplevelse av de sjeldne

Etter en aktiv dag kan det være deilig å slappe litt av. I spaområdet kan du benytte deg av boblebad, massasje, badstue, damprom og et eget tyrkisk bad. Det er ulike massasje- og spabehandlinger som kan bestilles, og du kan også booke ditt egen private utendørs boblebad.

Hvis du ønsker å trene, kan du bruke treningsanlegget, eller ta en runde på tennisbanen. Fotballbane, basket eller strandvolleyballbane gir eldre barn og voksne et godt tilbud for aktivitet.

 

Nabq Bay

Hotellet ligger ikke langt unna Nabq Bay, som er et rolig område med flere barer og kafeer. Hvis du mot formodning skulle ha behov for å komme det ut av hotellområdet, finnes det ulike tilbud til ekskursjoner og utflukter i området. Snorkling, dykking eller ørkensafari er bare noe av det man kan finne på her.

Hva sier tidligere norske gjester?

Var her en uke i februar/mars sammen med familien. Vi var fire ungdommer (17 år +) og to voksne, og hadde et nydelig opphold her. Hotellområdet er veldig stort med flere bassenger og en diger vannpark. Vannparken falt godt i smak både hos oss ungdommer og de voksne.

 

Hotellet sin Facebookside finner du her

Se video fra hotellet: