Fem anbefalinger til hotell på Sicilia

Hotel San Pietro
27 jun
2019

Har du bestemt deg for å besøke den fantastiske middelhavsøya Sicilia? Hotell har mye å si for ferieopplevelsen, og vi er vel alle på jakt etter det perfekte hotellet. Her er fem hoteller som scorer høyt hos gjestene våre på Sicilia:

Hotel San Pietro – Koselig hotell med god beliggenhet

⭐⭐⭐

Via Luigi Rizzo, 98037 Letojanni, Sicilia, Italia

Hotel San Pietro ligger rett ved stranden, hvor du kan få fri bruk av solsenger og parasoller. Letojanni er et populært område, og du vil bo i gangavstand til flere restauranter og et supermarked. Hotellet har en restaurant med god mat, bestiller du halvpensjon får du frokost og middag inkludert. Middagen består gjerne av fersk fisk og sicilianske spesialiteter.

De fleste rom har balkong, her kan du trekke deg tilbake med en flaske vin og bare nyte stemningen.

Les mer og se ledige rom på Hotel San Pietro

Chrismare Hotell, Sicilia

Chrismare Hotell – Moderne hotell ved stranden

⭐⭐⭐⭐

Adresse: Lungomare, 98039 Mazzeo ME

Chrismare Hotell er et av hotellene våre reisende er aller mest fornøyde med på Sicilia. Den ligger rett på stranden i Letojanni. Hotellet arrangerer turer til noen av de mest kjente attraksjonene, for eksempel til vulkanen Etna eller båtturer.

Rommene er moderne og har aircondition, safe, minibar og flatskjerm. Du får også en privat balkong. Hotellet tilbyr barnevakt og klesvask hvis dere har behov for det. 

Les mer og se ledige rom på Chrismare Hotell

Hotel Vello D`Oro

Hotell Vello D`Oro – Sentrumshotell med fantastisk utsikt

⭐⭐⭐

Adresse: Via Tommaso Fazzello, 2, 98039 Taormina ME

For deg som ønsker å bo mer urbant kan vi anbefale Hotell Vello D`Oro, som ligger sentralt i byen Taormina, rett ovenfor det kjente, greske amfiteateret. 

Dette er et flott utgangspunkt for deg som vil ha en mer kulturell og urban ferie på Sicilia. Her får du kort vei til butikker og restauranter, samtidig som det er lett å komme seg til stranden Taormina Mare med hotellet sin busstjeneste eller Taorminas taubane.

Slapp av på den flotte takterrassen hvor du får en fantastisk utsikt over byen og havet. 

Les mer og se ledige rom på Hotell Vello D`Oro

Park Hotel Silemi

Park Hotel Silemi – Et lite ferieparadis på stranden i Letojanni

⭐⭐⭐⭐

Adresse: Via Sillemi, 28, 98037 Letojanni ME

Her får du bo direkte på stranden. Hotellet har romslige og rene rom med havutsikt. Det er en rikholdig frokost som serveres på hotellets terrasse.

Hotellet har et stort basseng, og går du ned to trapper kommer du til stranden. Det blir fort dypt, så her er det lett å ta seg en svømmetur. Foran hotellet er stranden privat, her får du som gjest bruke hotellets senger og parasoller gratis. 

I baren kan du bestille forskjellige typer lunsjretter, og det er mulig å spise middag i hotellets restaurant. 

Les mer og se ledige rom på Park Hotel Silemi

RG Naxos Hotel

RG Naxos Hotel (tidligere Hilton Giardini Naxos) – Hotell på stranden med mange fasiliteter

⭐⭐⭐⭐

Adresse: Viale Jannuzzo, 47, 98035 Giardini Naxos ME

Nok en favoritt hos våre gjester, RG Naxos Hotell tilbyr basseng, treningsrom og spa. Det ligger like ved de vakre strendene til Giardini Naxos og det ligger nært de fleste av øyas attraksjoner. 

Hotellet har en privat sandstrand som ligger rett nedenfor hotellet, og du kan benytte solsenger og parasoller mot betaling. Den flotte Recanatistranden ligger også bare en liten rusletur unna. Det finnes også to barer og to restauranter med deilige, lokale delikatesser.

Rommene er innredet i klassisk italiensk stil med flott utsikt mot Middelhavet, og har enten en 180 cm dobbeltseng eller to 160 cm senger med en LCD TV. Du kan også bestille familierom, deluxe rom eller suite, og det er mulig å be om barneseng. På rommet får du bekvemmeligheter som minikjøleskap og te-/kaffekoker, hårføner, safe og minibar.

Les mer og se ledige rom på RG Naxos Hotel