Kjærestetur: Amisol anbefaler

Dykking i Sharm el Sheikh er en fin paraktivitet
23 jul
2019

Er du klar for en romantisk ferie for to? Det finnes mange destinasjoner som blir ekstra fine sammen med kjæresten. Her får du våre tips til de virkelige romantiske plassene.

Kjærestetur til Sharm el Sheik

Sharm el Sheikh har fantastiske hoteller til en fantastisk bra pris. og her har du muligheten til å virkelig unne dere god standard på hotellet. Det samme gjelder for restauranter. Det er mange flotte spisesteder, og dere kommer fort i stemning med hvite duker og tente lys.

Romantiske hoteller i Sharm el Sheikh

Det er noen av hotellene våre som skiller seg ekstra ut i de tilbakemeldingene tidligere gjester har.

Steigenberger Alcazar scorer høyt på anmeldelser både hos oss og i eksterne rangeringer. Her får du fort følelsen av arabisk luksus. Du får førsteklasses service, og det er store, flotte rom. Hvis du ønsker å skru opp standarden enda et hakk, kan du bestille en luksusvilla eller suite.

Våkn opp til en flott frokostbuffet med stort utvalg og ta dere en snorkletur for å se de fargerike fiskene i det klare vannet rett utenfor. Etterpå kan dere unne dere en spabehandling, eller slappe av med kaffe og en liten matbit.

Det finnes det fem a la carte restauranter med mat fra hele verden som alle kan gi dere den rette, romantiske stemningen. På kvelden kan dere dra på date i en av hotellets barer, og nyte den beste signaturcocktailen i Sharm el Sheikh.

Les mer og sjekk prisen for luksushotellet Steigenberger Alcazar

 

Cleopatra Luxury Resort er en annen favoritt hos våre gjester. Fellesnevneren for luksushotellene i Sharm el Sheikh er fantastiske restauranter og fine dining-opplevelser. Ta med kjæresten på en drink mens dere nyter det glitrende, blå Rødehavet. Nyt en romantisk middag i en av hotellets flotte restauranter, eller trekk dere tilbake og bestill roomservice. Blir det lite frokost på sengen i hverdagen? På Cleopatra kan du nyte en varm frokost på sengen.

Ta et dykkerkurs i hotellets egne dykkersenter og virkelig opplev undervannslivet i Rødehavet. Her får dere minner for livet sammen. Hotellet har også tennisbane og treningssenter, hvis dere trives med å være aktive. For de som heller nyter livet i ro finnes det selvfølgelig også et eget spa.

3 tips til romantisk date i Sharm el Sheikh

  1. Kjøp eller lei snorkleutstyr og utforsk de fantastiske korallrevene sammen. Det er tusenvis av fargerike fisker å se på. Sharm el Sheikh er verdenskjent for de flotte forholdene under vann.
  2. Utforsk markedet i Old Town. Dra på tur til det tradisjonelle markedet og se på krydder og vannpiper.
  3. Spabehandling. Vekk deres indre luksusdyr med myke badekåper og deilige behandlinger. Her har du sjansen til å få kjæresten til å føle seg kongelig.

 

Kjærestetur til Sicilia

Ta en vandretur gjennom en liten, italiensk by. Finn en fortauskafe og nyt stemningen og hverandre over et glass vin. Sicilia er øya for dype samtaler og romantikk, strandliv og kultur. Dere kommer til å få opp temperaturen i Italia.

 

Romantiske hoteller på Sicilia

Sant Alphio Garden ligger i hjertet av Giardini Naxos, og har spa, gratis wifi, basseng, treningsrom og restaurant. Den ligger rett ved en flott sandstrand, og du får tilgang til den private delen av stranden gjennom hotellet.

Hotellet ligger på en liten topp, og herfra har du utsikt over Taormina og vulkanen Etna. Rundt hotellet ligger det hager med vann, planter og greske statuer. I nærheten av hotellet finner dere også noen restauranter og små butikker.

Rett ved taubanen opp til Taormina ligger Hotel Villa Esperia. Dette er en av favorittene til våre gjester. Her får du bo på stranden, med en rask og sjarmerende vei til byen Taormina. Nyt late dager på stranden eller ved bassenget, og opplev byen på ettermiddagen og kvelden.

 

3 tips til romantisk date på Sicilia

  1. Dra på romantisk middag i en av Taorminas mange romantiske restauranter. Villa Antonio, Via Luigi Pirandello 88 i Taormina er kanskje byens mest romantiske restaurant. Her har de fantastisk italiensk mat, og enten du velger sjømat-tallerkenen eller risottoen bør kvelden være en suksess. Du blir nok forresten fornøyd med hummeren eller lammesteken også. Her kan du nyte havutsikt og fortreffelig mat og vin med din kjære.
  2. Gjør noe annerledes og dra på italiensk opera i Taormina. Her får du høre utdrag fra La Traviata, Tosca og La Bohème. Selv om du kanskje ikke er en opera-fan fra før, så.. when in Rome.
  3. Lær italiensk matlaging, og ta et kurs i Taormina. Flere av kursene starter på markedet og inkluderer også vinsmaking. Kanskje dette er starten på en ny hobby dere kan ha glede av sammen?