Tilbud og restplasser til syden

Hotell Marriott, Sharm el Sheik, Egypt
12 apr
2019

Er du glad i sol og sommer? Det er mange som kjenner at det er på tide å fylle opp kroppen med sol og D-vitamin igjen og begynner å se etter restplasser til syden. Flere og flere nordmenn oppdager at du får mye igjen for pengene i Egypt. Nå er det lavsesong, og du kan gjøre et kupp!

Billige pakkereiser til Egypt

Sharm el Sheik er etterhvert en kjent og kjær feriedestinasjon for solhungrige nordmenn på jakt etter sydentur. Her finner du flotte hoteller til en god pris. “Mye for pengene” er en tilbakemelding vi i Amisol ofte hører om våre restplasser til syden. Vi er en norskeid reisearrangør og var de første som tilbød pakkereiser til Sharm el Sheik.

I Sharm el Sheik finner du masse flotte luksushoteller. Akkurat nå er det lavsesong på pakkereiser hit, og du kan få en billig tur til et flott hotell.

Hva er ellers viktig for deg når du velger hotell? Privat strand, all inclusive, kort vei til sentrum, oppvarmede basseng, barnevennlig eller barnefritt? Vi har håndplukket de hotellene vi mener gir deg mest verdi for pengene, basert på mange års erfaring.

Tilbud på sydentur – rimelig luksus

Det er lurt å planlegge turen til syden i sommer nå. Akkurat nå får du vårtilbud på et av våre hoteller, Hotel Marriott Renaissance. Dette er et femstjerners hotell med eget treningssenter, spa-avdeling, et flertall restauranter og barer og verdens flotteste undervannsverden rett utenfor døren. (erstatt med annet tilbud, hvis aktuelt)

Restplasser til syden

Spesielt hvis du kan dra utenom fellesferien vil du kunne gjøre noen kupp. Restplassene våre inkluderer for eksempel Oriental Rivoli, som ligger ved Naama Bay i Sharm el Sheik. Her finner du et godt utvalg av restauranter, barer og butikker i nærheten av hotellet. Hotellet har flere basseng, og et tyrkisk bad med spabehandlinger.

Du kan også velge en uspesifisert restplass. Det er nok en absolutte billigste måten å få seg en sydentur på hvis du er fleksibel på hvor du skal bo. Reiser man uspesifisert, så vil man ikke få vite hvor man skal bo før man er kommet frem til destinasjonen.

Sol og strand i april og mai

I Egypt er det sommertemperaturer i april og mai, her får du oppleve syden hele året. Temperaturen ligger gjerne over 30 grader, men det er lav luftfuktighet, og Rødehavet har behagelige badetemperaturer. Her kan du også se fisker og korallrev i alle regnbuens farger.

 

“Dette var vår første tur til Egypt, men ikke vår siste.”
– Jeanette, reiste til Sharm el Sheik med Amisol i 2018.

 

Hvis strand er viktig for deg, har vi flere hoteller som har enten privat strand, eller ligger i nærheten av de flotteste strendene i Sharm el Sheik. Hotellene har ofte også flere restauranter å velge mellom, der du finner alt fra italiensk til tradisjonell egyptisk mat.

Sharm el Sheik i Egypt er kjent som turistdestinasjon, og her finner du mange flotte hoteller, serviceinnstilte mennesker og en sydenopplevelse med litt mer luksus enn det vanlige. Flere av våre reisende drar tilbake år etter år. Sharm el Sheik er syden med garantert sommervær.